'Thuis'-kijkers maken zich kwaad op personage
LHX
'Thuis'-kijkers maken zich kwaad op personage
Foto: VRT1

De verhaallijn rond Bob en Tamara in 'Thuis' lokt heel wat reacties uit bij de kijkers. Velen van hen hebben een erg uitgesproken mening over de situatie.

Bij de meeste 'Thuis'-kijkers kan Bob op weinig sympathie rekenen. "Hij heeft helemaal op zijn eentje zijn volledige huwelijk om zeep gehopen en moet nu de gevolgen dragen", schrijven ze op sociale media.

"Hij is met gemene streken begonnen. Achter Tamara's rug met Leo vertrekken naar een nieuwe woonst, dan achter haar rug ook ineens terug bij Tamara gaan wonen... Daar moet hij nu de prijs voor betalen, en terecht."

"Je kunt niet blijven doel alsof, niemand houdt dat vol. Tamara heeft gelijk: gedaan is gedaan", klinkt het ook. "Ze kiest voor zichzelf, en daar is niks mis mee."

Een kleine minderheid neemt het op voor Bob. "Ik heb echt te doen met hem. In mijn ogen kiest Tamara gewoon voor Polly en is ze niet helemaal eerlijk", schrijven die. "Arme Bob. Tamara is wat doorgedraaid."

"Ze heeft wel snel beslist dat ze wil scheiden. Normaal doe je daar jaren over. Er wordt zelfs niet geprobeerd om er weer iets van te maken", merkt iemand op. "Scheiden doet lijden. Geef niet te snel op."

Meer nieuws

Meer nieuws

.