Thuis 'Thuis'-kijkers halen opgelucht adem na onthulling Tim en er is nog méér nieuws voor de fans
COS
'Thuis'-kijkers halen opgelucht adem na onthulling Tim en er is nog méér nieuws voor de fans
Foto: VRT

Opluchting voor de kijkers van 'Thuis': de populairste politieagent van het land Tim (Jeroen Lenaerts) is dan toch niet corrupt! 

Even leek het alsof hoofdinspecteur Tim onder de duim gehouden werd door drugsgigant Chris (Danny Timmermans). Tim gaf politiecontroles door aan de crimineel, hield zijn beste vriend en collega Dieter (Raf Jansen) van de zaak en nam valse verklaringen af.

Niets was minder waar, want in de aflevering van vrijdagavond kwam uit dat Tim al die tijd al als undercoveragent infiltreerde in de business van Chris. Hij is op zoek naar bewijsmateriaal waardoor ze hem kunnen klissen. Veel kijkers hadden dat vermoeden al meermaals uitgesproken op sociale media.

Niet enkel de spannende verhaallijn is om van te smullen, de kijkers krijgen er nog een extra videoreeks bovenop. Elke avond na de aflevering (en uitzonderlijk ook op zaterdag en zondag) zal er op de sociale media van 'Thuis' en op VRT NU een aflevering te vinden zijn van 'Tim Undercover'.

In het online videodagboek doet Tim uit de doeken wat hij tijdens zijn undercoveroperatie gevoeld heeft. Een rechtstreeks inzicht in het hoofd van de politieagent met een dubbelleven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.