Thuis 'Thuis'-kijkers doen verontrustende vaststelling: 'Die zal van het verkeerde flesje drinken'
COS
'Thuis'-kijkers doen verontrustende vaststelling: 'Die zal van het verkeerde flesje drinken'
Foto: VRT NU

Het vrijgezellenfeest van Tamara zou in 'Thuis' weleens dramatisch kunnen aflopen. Wie zal de verkeerde iced-tea drinken?

Chris merkt in 'Thuis' dat er een flesje iced-tea mist waarmee geknoeid is. Het flesje is terechtgekomen in Bar Madam. De Russische roulette is begonnen wanneer Christine op het vrijgezellenfeest van Tamara vijf iced-teas bestelt voor het gezelschap.

Het lijkt er echter niet op dat Tamara, Christine, Viv, Paulien of Femke het slachtoffer zullen worden. We zien namelijk dat de vijf flesjes die Ilias neemt voor de dames een etiket hebben. De dames lijken (voorlopig) dus de dans te ontspringen, maar wie zal dan wel van het verkeerde flesje drinken?

In de preview zien we dat Sam het flesje zonder etiket uitschenkt. Nu is de vraag natuurlijk of ze er zelf van zal drinken of het aan een klant geeft. "Ik vrees dat het Sam zal zijn", klinkt het op sociale media. Die mening delen heel wat kijkers.

Anderzijds kunnen het volgens kijkers ook wel Robrecht of Tamara zijn. "Volgens mij gaat Tania die drinken, Sam schenkt hem alleen maar in", zegt een andere kijker dan weer. Gaat het echt mis of zal Chris binnenkomen en Sam nog kunnen tegenhouden? 

Meer nieuws

Meer nieuws

.