Thuis 'Thuis'-kijkers doen straffe voorspelling: "Want daar zit niemand op te wachten"
COS
'Thuis'-kijkers doen straffe voorspelling: "Want daar zit niemand op te wachten"
Foto: VRT MAX

Lowie (Mathias Vergels) wil heel graag een kindje in 'Thuis'. Zijn kinderwens deed zijn relatie met Viv (Lynn Van den Broeck) enkele maanden geleden zelfs stranden.

Lowie (Mathias Vergels) heeft zijn kinderwens duidelijk nog niet opgegeven. 'Thuis'-kijker vinden de verhaallijn nu wel raar worden. Tamara die geen ivf meer ziet zitten met Bob, maar wel draagmoeder zou worden voor Lowie? Dat is niet minder dan vreemd te noemen.

Maar zal het wel zover moeten komen? Vrijdag kwam het immers tussen Lowie en Viv tot een innige vrijpartij. Kijkers zijn er dan ook van overtuigd: "Viv gaat plots ongepland zwanger zijn." Het draagmoederschap? "Allemaal niet meer nodig, Lowieke heeft gisteren een kindje gemaakt bij Viv."

"Lowie zal wel raak geschoten hebben bij Viv. De piste van het kindje via draagmoeder zal komen te vervallen", stelt iemand. "Straks is Viv onverwacht zwanger, probleem opgelost. Dan kan Viv moedergevoelens krijgen en samen met Lowie het kindje grootbrengen. Want een kind van labiele Paulien? Daar zit niemand op te wachten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.