Thuis 'Thuis'-kijkers doen sombere voorspelling: "Er zal iets met haar gebeurd zijn"
COS
'Thuis'-kijkers doen sombere voorspelling: "Er zal iets met haar gebeurd zijn"
Foto: VRT NU

Peter moest in 'Thuis' enkele maanden geleden afscheid nemen van zijn dochter Yasmine. Kijkers zagen haar niet graag vertrekken.

Peter was in 'Thuis' een tijd spoorloos. Er werd ook aan het ergste gedacht en dus werd er een opsporingsteam opgeroepen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig. Peter kwam het politiekantoor binnenwandelen met kleine Yasmine aan zijn zijde.

'Thuis'-kijkers zijn enorm opgelucht dat er Peter niets is overkomen, maar ze zijn nog gelukkiger met de rentree van Yasmine. "Hopelijk blijft ze een tijdje, een geboren actrice", lezen we. "Blij dat Yasmine terug is. Wat zie ik dat kind graag acteren. Kunnen er veel nog iets van leren", merkt iemand op.

Kijkers stellen zich meteen ook vragen bij de terugkeer van Yasmine. Dat kan volgens fans maar één ding betekenen: "Er zal iets gebeurd zijn met Nina". "Wat is er gebeurd met de mama van Yasmine? Zo'n verdriet...", klinkt het bezorgd.

"Dat hij Yasmine heeft opgehaald zal betekenen dat Nina is opgepakt en in de gevangenis zit", voorspelt iemand. Toch zijn er veel kijkers die over een rare wending spreken. "Een rare draai, zomaar ineens weg na een gevecht en terug met Yasmine." En: "Het verhaal klopt niet meer, zeker als je niet weet waar ze was."

Meer nieuws

Meer nieuws

.