Thuis ‘Thuis’-kijker trekt aan alarmbel na misleidende verhaallijn: “Zo wordt kijker bang gemaakt”
COS
‘Thuis’-kijker trekt aan alarmbel na misleidende verhaallijn: “Zo wordt kijker bang gemaakt”
Foto: VRT/Thuis

Onlangs zagen we in ‘Thuis’ hoe het huis van Frank en Simonne afbrandde. Tot overmaat van ramp blijken ze niet verzekerd te zijn.

Een bijzonder pijnlijke, publieke breuk is het geworden, tussen André Hazes en Monique Westenberg. Verwijten heen en weer, het plotse opvoeren van zijn nieuwe vlam Bridget Maasland, razende fans die massaal de kant van Monique gekozen hebben…

Veel ergernis ligt in het feit dat André zo vlotjes over de breuk heen lijkt te stappen. Door meteen al in het openbaar te verschijnen met Bridget, en door zo plots de stekker te trekken uit de relatie met Monique.

Andrés impulsieve gedrag verklaren is voer voor experts. Psycholoog Herman Konings heeft enkele hypotheses klaar. “Je moet het vooral niet te ver gaan zoeken”, zegt hij. “Dré Hazes is gewoon verslaafd aan verandering. Testing the limits noemen wij dat, en dat is wat hij al sinds z’n jonge jaren doet.”

“André ziet zichzelf als iemand met ADHD, dat past ook perfect in dit plaatje. Weinig focus, altijd op zoek naar iets nieuws, en het dus ook niet lang kunnen uithouden bij één partner.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.