'Thuis'-fans zijn er ondanks bezwarende beelden zeker van: "Niet Ilias maar hij is de moordenaar"
COS
'Thuis'-fans zijn er ondanks bezwarende beelden zeker van: "Niet Ilias maar hij is de moordenaar"
Foto: VRT MAX

Wie heeft Alexander Cosyns (Erik Goossens) vermoord in 'Thuis'? Die vraag zal de kijkers wellicht nog tot de seizoensfinale bezighouden.

Donderdag zagen we hoe Tim een telefoontje kreeg van Maité. Er is een schoenafdruk op de plaats delict gevonden. Geen enkele van Dries' schoenen is een match. Ook niet van Vince of de poetsman. Het gaat om een sneaker.

Ilias, die het gesprek hoort, is duidelijk in paniek. We krijgen vervolgens een flashback te zien van een moment na de moord. Ilias loopt weg. Heeft hij de moord gepleegd of was hij op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en wou hij zich niet verdacht maken?

"Ik denk dat hij daar is binnengekomen en hem heeft zien liggen en is gaan lopen", klinkt het. "Hij zal Alexander gevonden hebben, in het bloed getrapt en dan weggelopen zijn. Ilias, altijd goed bedoeld, maar werkt zich altijd in de nesten."

Brave jongen

Als het Ilias niet is, wie dan wel? 'Thuis'-kijkers hebben wel een idee: "Het is Niels, niet aan twijfelen", klinkt het vastberaden. "Ik blijf ervan overtuigd dat het Niels was", zegt nog iemand. "Ik denk ook dat het Niels is. Tot nu toe altijd een brave jongen geweest."

"Zeg ik al van bij aanvang: Niels heeft het gedaan", lezen we verder. "Ik heb iets gelezen voor volgende week, dat Silke en Niels tot een vreselijk besef komen, Niels bedenkt dat hij beter de waarheid vertelt. Ik denk dat Niels gedaan heeft."

Meer nieuws

Meer nieuws

.