Thuis 'Thuis'-fans doen straffe voorspelling: "Zal pas echt tot cliffhanger komen in seizoensfinale"
COS
'Thuis'-fans doen straffe voorspelling: "Zal pas echt tot cliffhanger komen in seizoensfinale"
Foto: Eén

De seizoensfinale van 'Thuis' zien we pas binnen enkele weken. Toch leek die zich dinsdag al af te spelen. We namen afscheid van Harry (Stan Van Samang) en Chris (Danny Timmermans).

Chris (Danny Timmermans) mag dan wel aan zijn einde gekomen zijn, zijn verhaallijn zou volgens heel wat 'Thuis'-fans weleens een staartje kunnen krijgen. Fans vragen zich plots massaal af: "Is Maité de dochter van Chris?"

"Voor mij is het duidelijk: Maité is de dochter van Chris. Zij heeft die bom onder de combi gelegd. Zij heeft die flesjes verstopt op het feest van Adil en Christine. En nu gaat zij waarschijnlijk wraak nemen op Tim en Dieter", stelt iemand voor.

"Zij was heel verdacht aan het treuzelen, gezien ze wist dat er een bom onder de combi lag. Ze was toen op haar smartphone bezig. Waarschijnlijk aan het chatten met haar vader. De verhaallijn van Chris zal waarschijnlijk pas echt tot een cliffhanger komen bij de seizoensfinale."

"Die Maité is gewoon Chris zijn dochter en gaat de rest proberen pakken", klinkt het nog. "Het kan allemaal. Zou een goed scenario zijn", merkt iemand op. "Het kan, want die doet al van in het begin raar." En: "Of het zijn dochter is weet ik niet, maar dat ze er voor iets tussen zit... ik zou er niet van verschieten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.