Thuis ‘Thuis’ bestaat 25 jaar: Dit zijn volgens de kijkers de beste afleveringen ooit
COS

‘Thuis’ mocht vorige week 25 kaarsjes uitblazen. De soap begon op 23 december 1995 en is uitgegroeid tot een van de best bekekenen programma’s op televisie.

Dankzij het boek van Angela Kelly weten we stilaan meer en meer over de Britse koningin Elizabeth. De Queen gaf haar kleedster en jarenlange vriendin zelf de toestemming om haar memoires te schrijven. Een radicale beslissing, want tot nu toe stond ze erg gesteld op discretie. Zelf heeft daarom ze nooit een interview gegeven en loslippige medewerkers worden doorgaans op staande voet ontslagen.

Dat is nu dus anders . In ‘The Other Side of the Coin’ komen we dankzij de kleedster, die al 25 jaar voor dezelfde baas werkt, enkele leuke en verrassende dingen te weten over de Queen. “Om te voorkomen dat de Queen blaren krijgt, loop ik al haar nieuwe schoenen eerst in”, geeft Angela bijvoorbeeld toe.

Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan het inlopen van de nieuwe schoenen van de koningin. Angela mag de schoenen enkel dragen met een nieuw paar katoenen sokken. Bovendien mag ze enkel over het tapijt van Buckingham Palace stappen om geen krasjes op de zolen te maken, weet Het Laatste Nieuws.

Meer nieuws

Meer nieuws

.