Thuis 'Thuis'-actrice na schokkende onthulling over moord op Alexander Cosyns: "Heb ik scenaristen meteen gezegd"
COS
'Thuis'-actrice na schokkende onthulling over moord op Alexander Cosyns: "Heb ik scenaristen meteen gezegd"
Foto: VRT NU

Enkele weken geleden werd Alexander Cosyns (Erik Goossens) vermoord in 'Thuis'. Nu is eindelijk duidelijk geworden wie de dader is.

Er passeerden de afgelopen weken heel wat verdachten op het politiebureau. Zo werden Vince (Gert Winckelmans), Dries (Yemi Oduwale), Niels (Wannes Lacroix) en recent ook Ilias (Bram Spooren) verdacht van de moord. Nu blijkt geen van hen de moord te hebben gepleegd.

Op sociale media circuleerden namen als Peter (Geert Hunaerts), Vicky (Marieke Dilles), maar ook Marianne (Leah Thys). 'Thuis'-fans die de laatste verdachten, hadden het aan het rechte eind. Marianne is verantwoordelijk voor de moord op Cosyns. Een flashback schepte duidelijkheid.

In al haar woede sloeg Marianne de advocaat met één klap van een golfstick neer. Ook actrice Leah Thys is geschokt door de verrassende plotwending. "Ik was erg verrast, maar ook verrukt, want ik wist dat ik zo als actrice een intense verhaallijn mocht spelen", zegt Leah aan Het Laatste Nieuws.

"Het wordt verrassend, boeiend en begrijpelijk. Ik heb de scenaristen meteen gezegd dat ik het een geweldig idee vond. En aanvaardbaar en geloofwaardig, want ik begrijp heel goed hoe mijn personage gereageerd heeft. Ik zag deze plot dan ook helemaal zitten", aldus Leah Thys.

Meer nieuws

Meer nieuws

.