'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck enorm kwaad door wat ze leest: "Zo hard beginnen huilen"
COS
'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck enorm kwaad door wat ze leest: "Zo hard beginnen huilen"
Foto: Instagram@lynn_vdbroeck

Lynn Van den Broeck kennen we vooral als Viv uit 'Thuis'. In het echte leven is ze samen met Mathias Vergels, met wiens personage Lowie het recent tot een breuk kwam in de reeks.

Lynn Van den Broeck was deze week te gast in 'Waarheid, Durven of Doen' op VTM. De actrice vertelde er dat ze het laatst erg moeilijk had toen ze onder een artikel over haar iets "heel rots" had moeten lezen. Iets wat dan nog eens helemaal onwaar was.

"Iemand zei dat ik alles wat ik aan het doen ben, met 'Thuis' en zo, had gekregen door mensen die ik kende in het vak. Terwijl ik vijf jaar heb gestudeerd, zelf auditie heb gedaan, en dat zelf heb bekomen door hard te werken en voor mijn droom te gaan", zegt Lynn in het programma.

"Ik was zo kwaad. Ik ben zo hard beginnen huilen. Maar dat is keistom. Ik wou mij verdedigen. Dus ik ben die direct een privébericht beginnen te sturen. Echt in mijn colère mezelf verdedigen. Ik had nog niets verzonden en Mathias kwam binnen en vroeg: 'Wat is dat met jou?'"

Mathias adviseerde haar geen respons te geven aan de haat en dus zag ze af van haar plan. "Ik ben normaal een rustig iemand en niemand krijgt me echt kwaad, maar daar kan ik echt heel moeilijk mee om", geeft ze toe. "Dat kan mij echt enorm raken. Enorm kwaad maken ook."

Meer nieuws

Meer nieuws

.