Thuis 'Thuis'-actrice Leah Thys laat weten hoe het gaat na verschrikkelijke periode: "Tijd is nog niet rijp"
COS
'Thuis'-actrice Leah Thys laat weten hoe het gaat na verschrikkelijke periode: "Tijd is nog niet rijp"
Foto: Photonews

Leah Thys beleefde de afgelopen maanden een vreselijke periode. Ze werd ziek door corona en verloor door hetzelfde virus haar echtgenoot Jos De Man.

In een open brief op de website van Eén laat Leah Thys nu weten hoe het met haar gaat. "Ik moet mezelf heruitvinden", begint Leah. "Daar komt het zowat op neer. En dat vraagt tijd."

"De gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben mijn leven, dat van de kinderen van Jos en van familie en vrienden op z’n kop gezet en dat moet een plaats krijgen. En dat is meteen ook de reden waarom ik hier nog niet veel over wil vertellen. Die tijd is nog niet rijp", klinkt het.

Dat betekent echter niet dat de actrice stilzit. Ze is opnieuw aan de slag op de set van 'Thuis'. "'Thuis' stopt nooit en Madame Marianne staat er opnieuw in het nieuwe seizoen: met een warm hart en een stoute tong, want dat is Marianne. En het verhaal wordt verteld zoals het bedoeld en geschreven is. Het wordt een prachtig verhaal", weet Leah.

Daarnaast is Leah druk bezig met de voorbereidingen voor het theaterstuk 'De dame in het busje', dat op 8 september in première gaat. Corona deed het stuk meermaals uitgesteld worden.

"Deze keer zal dat virus ons niet meer tegenhouden. De repetities gaan goed en het is plezant om opnieuw op scène te staan, samen met de collega’s. Ik kijk echt uit om opnieuw contact te hebben met de zaal en het publiek te kunnen zien", aldus Leah Thys.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.