Thuis 'Thuis'-actrice Apollonia Sterckx klapt uit de biecht en geeft al wat prijs over haar rol in het nieuw seizoen
COS
'Thuis'-actrice Apollonia Sterckx klapt uit de biecht en geeft al wat prijs over haar rol in het nieuw seizoen
Foto: VRT

Soapfans moeten nog even geduldig wachten op het vervolg van hun favoriete programma's. Eind augustus gaan 'Familie' en 'Thuis' weer van start.

'Familie' kwam op 23 juni al tot een einde. 'Thuis'-fans konden nog een weekje langer genieten van hun favoriete soap. Het 28ste seizoen eindigde met een aantal cliffhangers, onder meer voor Tamara, Dieter en Marianne.

Voor Apollonia Sterckx, die de rol van Britt vertolkt, was er geen grote rol weggelegd in de seizoensfinale. Komend seizoen zou dat weleens kunnen veranderen voor de 16-jarige actrice.

Apollonia's mama was aan de slag als kapster bij 'Thuis' toen ze een kleuter voor de rol van Brittney zochten. Apollonia speelde de rol afwisselend met andere kinderen een werd vanaf 2018 de vaste Britt(ney).

Apollonia geniet deze zomer van een welverdiende vakantie. Samen met haar mama zakte ze donderdagavond af naar Knokke-Heist voor de première van de Cirque du Soleil-voorstelling 'Kurios'. Die is nog tot 27 augustus aan de kust te zien en verhuist vanaf 7 september naar Brussel.

"Aan acrobatische kunstjes mag ik me niet wagen, want als ik iets breek dan zitten ze bij 'Thuis' met een groot probleem", zegt Apollonia aan HLN. "En mijn verhaallijn wordt een stuk groter dit najaar. Met leuke en spannende dingen", belooft de actrice.

Meer nieuws

Meer nieuws

.