'Thuis'-acteur Mathias Vergels heeft niet mis te verstane boodschap voor verloofde Lynn Van den Broeck over hun huwelijk
COS
'Thuis'-acteur Mathias Vergels heeft niet mis te verstane boodschap voor verloofde Lynn Van den Broeck over hun huwelijk
Foto: Instagram@lynn_vdbroeck

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' gaan trouwen. Drie weken geleden maakten ze hun verloving bekend.

In 'Thuis' gaat hun relatie met ups en downs, maar in het echte leven zijn Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck gelukkiger dan ooit. Dat kan ook niet anders, want het koppel heeft zich recent verloofd. "Hij heeft dan 'ja' gezegd", vertelde Lynn haar volgers eind juli op Instagram.

Het 'Thuis'-koppel blijkt zich nu al heel wat langer verloofd te zijn. "Wij wisten dat natuurlijk al iets langer. Dat hoort niet bij het verhaal van de zomer. Maar ik ben superblij", vertelt Mathias deze week bij Radio2.

(Lees verder onder de Instagram-post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lynn Van den Broeck (@lynn_vdbroeck)

Presentatrice Kim Debrie probeert wat details te verkrijgen over de verloving, maar Mathias blijft mysterieus. "Zij heeft het gevraagd. In een keer gebeurde dat. Ze had daar blijkbaar al heel lang over nagedacht. We waren in een goeie vibe en in een keer uit het niets..."

Of Lynn ook op één knie is gegaan? "Nee, ze is niet op haar knie gegaan", lacht Mathias. "Maar dat was oké. Het was het perfecte moment." Mathias had het echt niet voelen aankomen. "Absoluut niet. We waren in een goeie vibe, het was leuk. Het is dat het zo moest zijn."

Hoe Mathias' ideale huwelijksdag eruitziet? "Niet te veel tralala. Goede muziek, ons amuseren, een pint drinken en voor mij is dat al genoeg. Gewoon samen zijn met je familie en vrienden, meer moet dat niet zijn. Liefst niet zo'n te groot feest en al die bazaar", benadrukt hij.

Het koppel wil zoveel mogelijk details over de verloving en het aankomende huwelijk privé houden. "Mathias en ik zijn verloofd. Maar waar, wanneer en hoe we trouwen, dat houden we nog even voor onszelf", vertelde Lynn na de verloving in Primo.

Meer nieuws

Meer nieuws

.