Thuis Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Waldek met neus op de feiten gedrukt, Nancy uit bezorgdheid over haar dochter
PMN

Morgen begint er weer een nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat de komende tijd nog heel wat te gebeuren. 

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in ‘Thuis’.

Bob doet Lowie een belofte, terwijl Tamara hem verrast met een taartje. Christine is druk in de weer met haar huwelijk en zorgt tegelijk voor wat stress bij Viv. Judith passeert even bij Sam en Tim.

Ilias smeekt Frank om hulp. Robin krijgt geen goed nieuws. Angèle kan het niet laten om Waldek met zijn neus op de feiten te drukken. Vince lucht zijn hart bij Femke.

Zihame wil met Britney naar een fuif gaan. Marianne heeft haar slag thuisgehaald en glundert helemaal. Joren en Tim willen Sam verrassen met een feestje.

Nancy uit haar bezorgdheid over haar dochter. Tom en Marianne komen tot een pijnlijk besef. De planning van de bouw van Judith en Dries loopt in het honderd.

De emoties worden Tamara eventjes te veel. De uitspraak van de rechter zorgt voor verdeelde meningen. Tom krijgt wel een heel speciaal cadeau.

Bob en Tamara vinden elkaar in hun bekommernissen. Het verjaardagsfeest van Sam gaat van start zonder haar, zal ze nog komen opdagen? Het is de grote dag voor Christine en Adil en die zal niemand onberoerd laten. Zullen de spanningen tussen Karin en Tom roet in het eten gooien van de plannen van Marianne?

Meer nieuws

Meer nieuws

.