Thuis Staat er te gebeuren in Thuis: Moeilijk moment voor Lowie, Thilly maakt zich zorgen om Harry
PMN
Staat er te gebeuren in Thuis: Moeilijk moment voor Lowie, Thilly maakt zich zorgen om Harry
Foto: VRT

Maandag begint er weer een nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat de komende tijd nog heel wat te gebeuren.
 

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in ‘Thuis’.

Dries probeert een gesprek aan te knopen met Judith. Britney moet dringend leren ontspannen. Zihame loopt binnen bij Britney.

Angéle sakkert op Eddy omdat hij zijn mond niet kan houden. Dieter verneemt de laatste acties van Ilias. Er loopt bij Ilias een klacht binnen in verband met zijn fietsen.

Niels komt thuis. Bob zoekt Judith op. Femke en Nancy hebben een meningsverschil. De opluchting bij Peter is groot als Dries zijn gedachten op tafel legt.

Veerle geniet van haar luisterboek. Dries kan een belangrijke cliënt strikken. Tamara helpt hem voor een belangrijke afspraak. 
 

Dieter brengt Harry een bezoekje. Vince vergist van ontvanger bij het versturen van een speciaal bericht. Tom staat voor de deur bij Judith.

Thilly maakt zich zorgen om Harry. Viv vertrekt naar het buitenland en dat laat Lowie niet onberoerd. Er is opnieuw een vergadering bij Feniks.

Dieter heeft zijn handen vol tijdens zijn shift op het werk. Thilly lucht haar hart bij Judith. Dries, Tom en Peter hebben iets te vieren.

Frank laat zich inpakken door Ilias. Net wanneer Tim ontdekt dat er iets belangrijks speelt, lijkt het het lot toe te slaan.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.