Thuis Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Heel speciaal persoon op advocatenkantoor, Tim en Dieter lijken voor een doorbraak te staan
PMN

Maandag begint er weer een nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat de komende tijd nog heel wat te gebeuren.

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in ‘Thuis’.

Vince komt te laat op zijn werk en vreest voor de gevolgen. Hij heeft het lastig om alles te blijven combineren. Silke krijgt goed nieuws.

Frank raadt Ilias aan om hulp te zoeken bij Peter. Karin moet langsgaan bij de nieuwe decaan. Een opportuniteit voor Feniks biedt zich aan.

Joren is een belangrijke afspraak uit het oog verloren. Tamara wil dat Dries niet opgeeft. Rosa en Femke weten niet goed wat ze moeten aanvangen met het plan dat Karin uitgewerkt heeft.

Silke en Niels bezoeken Stefaan in de gevangenis. Maité denkt een doorbraak te hebben in de zaak waarmee Dieter en Tim bezig zijn. Vicky spelt Ilias de les.

Alexander en Tom staan oog in oog in Bar Madam. Bob is eerlijk tegen Tamara. Femkes idee wordt niet warm onthaald door haar medevennoten.

Nora verontschuldigt zich bij Judith. De frustratie van Waldek groeit. De spanning is te snijden voor Lowie. Silke twijfelt en voelt zich schuldig.

Ilias maakt een grote fout op zijn werk. Zihame plaagt Britney. Lowie is ontroerd door geste van Bob. Karin geeft inkijk in haar toekomstplannen. Op het advocatenkantoor loopt er wel een heel speciaal persoon binnen.             

Meer nieuws

Meer nieuws

.