Thuis Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Harry is helemaal over zijn toeren, Femke heeft vervelend nieuws voor haar moeder
PMN
Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Harry is helemaal over zijn toeren, Femke heeft vervelend nieuws voor haar moeder
Foto: Eén

Morgen begint er weer een nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat de komende tijd nog heel wat te gebeuren.
 

Primo komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in ‘Thuis’.

Harry is helemaal over zijn toeren. De kwaadheid van Christine ebt weg. Dries moet een belangrijke zaak bepleiten.

Er hangt achterdocht in de lucht tussen Silke en Ilias. Tim nodigt Sam uit voor een date. Waldek negeert Femke.

Hij zoekt afleiding en loopt langs bij Adil. Daar krijgt hij meer afleiding dan verwacht en dan moet de grootste verrassing nog komen. Niet iedereen heeft aan Valentijn gedacht, maar de date van Tim is een schot in de roos…Tot ze thuiskomen.

Ilias heeft iets te verbergen. De vergadering van Feniks wordt danig verstoord. Frank en Simonne maken plannen voor de paasvakantie. 

De vrijgezellenavond van Adil krijgt vorm. Wanneer Tim over een testoptreden praat van The Intervention, stijgt de stress bij Dieter. Dries biedt Harry de oplossing aan die hij zoekt.

Een gesprek met Joren doet Viv tot inzicht komen. Femke moet haar mama een vervelende boodschap doorgeven. De nieuwsgierigheid van Christine steekt de kop op.

De twijfel bij Harry blijft aanhouden. Vince start met een tweede job. Ilias krijgt een cadeau. Marianne schudt de boekenclub wakker en er wordt een nieuw boek gekozen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.