Thuis Staat er te gebeuren in 'Thuis': Bob heeft belangrijke vraag voor Tamara, Niels heeft iets op te biechten
COS
Staat er te gebeuren in 'Thuis': Bob heeft belangrijke vraag voor Tamara, Niels heeft iets op te biechten
Foto: Eén

Er staat weer een nieuwe 'Thuis'-week voor de deur. We tellen stilaan af naar de seizoensfinale op vrijdag 30 juni.

Primo komt opnieuw met een vooruitblik op de komende week in 'Thuis'. Maandag start Vivs dag met heel veel rommel. Simonne begint dan weer aan een nieuw elan in haar leven. Thilly is bezorgd over Zihame.

Bob ergert zich meer en meer aan Lowie. Hij wil eerlijk zijn met Tamara en stelt haar een belangrijke vraag. Thilly probeert Zihame zo goed mogelijk te helpen. Waldek loopt langs bij Adil en Christine.

Bob lucht zijn hart bij Judith. Maité komt met een heel speciaal verzoek voor Thilly. Christine, Thilly en Eddy delen hun bezorgdheid rond Adil. Gaby moet Britney iets opbiechten. Waldek en Rosa gaan een weddenschap aan.

Niels bedenkt dat hij beter de waarheid vertelt, maar die kent verstrekkende gevolgen. Zou het iets te maken hebben met de moord op Alexander Cosyns? Veel 'Thuis'-fans denken alvast van wel.

Eddy is emotioneel en begaat een flater. Silke confronteert Ilias. Christine durft haar nieuwtje niet te vertellen aan Adil. Vrijdag voelt Adil zich verschrikkelijk. Rosa kan niet lachen met een opmerking van Dirk.

Een vlaag van enthousiasme doet Lowie actie ondernemen. Tamara beseft dat haar daden gevolgen hebben. Vicky brengt ten slotte gevoelig nieuws aan Vince, die eerder in de week goed nieuws kreeg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.