Thuis Staat er te gebeuren in Thuis: Grote zorgen om baby van Tamara, Vicky krijgt meer dan één schok te verwerken
PMN
Staat er te gebeuren in Thuis: Grote zorgen om baby van Tamara, Vicky krijgt meer dan één schok te verwerken
Foto: VRT

Maandag is het dan eindelijk zover. Dan start het nieuwe seizoen van ‘Thuis’. Er zijn nog heel wat vragen na die seizoensfinale. Benieuwd of we meteen alle antwoorden gaan krijgen. Dit is alvast wat er de komende week bij ‘Thuis’ staat te gebeuren.

Maandag 4 september
Dieter staat voor een dilemma. Christine en Adil zijn enorm dankbaar voor hun feest en krijgen nog een extra cadeau overhandigd. Bob en Lowie beseffen dat ze te ver zijn gegaan, maar is het niet te laat? Tom arriveert op het politiekantoor en krijgt er zwaar nieuws te horen.

Dinsdag 5 september
De achterdocht bij Karin is groot. Eddy voelt zich helemaal verloren, tot Adil op bezoek komt. De eerste werkdag voor Christine als directeur is aangebroken. Rosa heeft geen zin om de hulp van Dirk te aanvaarden.

Woensdag 6 september
Peter twijfelt toch nog over de onschuld van zijn collega. Tom wordt herinnerd aan zijn eerder gemaakte belofte. Dieter moet iets vertellen aan Nancy. Lowie zoekt steun bij zijn beste vriend, maar krijgt eerder een koude douche van diens vrouw.

Donderdag 7 september
Tom loopt op de tippen van zijn tenen. Thilly stelt een alternatieve therapie voor aan Judith om haar blokkade weg te werken. Christine doet Eddy een voorstel. Vicky heeft het gevoel dat haar zoon niet het achterste van zijn tong laat zien. Dieter voelt zich helemaal niet goed.

Vrijdag 8 september
De verhuis is aangebroken; Viv krijgt hulp van Lowie en wordt emotioneel. Frank neemt contact op met Joren. Vicky krijgt meer dan één shock te verwerken, gelukkig kan ze op de steun rekenen van Peter.
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.