Slecht nieuws voor 'Thuis'-kijkers: Nieuw seizoen start later dan verwacht
LHX
Slecht nieuws voor 'Thuis'-kijkers: Nieuw seizoen start later dan verwacht
Foto: VRT

Sinds eind juni moeten de trouwe 'Thuis'-kijkers op hun honger zitten. Twee maanden lang moeten ze hun favoriete soap missen.

De seizoensfinale van 'Thuis' eindigde zoals gewoonlijk met heel wat cliffhangers. Zo is het afwachten of Dieter Maité zal neerschieten of niet. Hij riskeert daarmee om zijn eigen ongeboren kind te doden, tenminste als Maité de waarheid spreekt...

Ook Tamara verkeert in een netelige situatie. Zij heeft zwangerschapsvergiftiging opgelopen. Om haar ongeboren kind te redden moet ze de bevalling zo lang mogelijk uitstellen. Voor haar eigen gezondheid is het dan weer belangrijk om wél zo snel mogelijk te bevallen.

Daarnaast zagen we Marianne het politiekantoor binnenstappen. Gaat ze de moord op Alexander bekennen? Of is ze iets anders van plan? En komt het nog goed tussen Judith en Dries?

Op antwoorden op die vragen is het nog even wachten. Veel kijkers dachten dat het nieuwe seizoen op 28 augustus zou starten, maar voor hen is er nu slecht nieuws: ze moeten nog een weekje langer geduld oefenen.

"Zoals het momenteel staat ingepland, hervatten de uitzendingen van 'Thuis' op 4 september", laat VRT immers weten. Dat nieuws wordt door velen op teleurstelling onthaald. "Jammer, ik was al aan het aftellen", klinkt het op sociale media. "Spijtig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.