Thuis Seizoensfinale van 'Thuis' belooft 'knaller' te worden: 'Laat hij niet geruisloos passeren'
COS
Seizoensfinale van 'Thuis' belooft 'knaller' te worden: 'Laat hij niet geruisloos passeren'
Foto: VRT

De zomervakantie komt eraan. Dat betekent ook dat we even afscheid moeten nemen van onze favoriete programma's. Ook voor 'Thuis' is er een zomerstop.

Vrijdag kregen we in 'Thuis' eindelijk te horen dat Tim (Jeroen Lenaerts) dan toch niet corrupt is. Al die tijd infiltreerde Tim als undercoveragent in de business van drugsgigant Chris (Danny Timmermans) op zoek naar bewijsmateriaal om hem te kunnen klissen.

De laatste rechte lijn naar de spannende seizoensfinale is nu ingezet. Op vrijdag 24 juni gaat Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks naar zijn hoogtepunt met een spannende en verrassende dubbelaflevering.

Met een loopwedstrijd voor Zihame en het lentefeest van Hannah zijn er genoeg gelegenheden om de boel figuurlijk of misschien wel letterlijk te doen ontploffen. Grote kans dat Chris deze twee vrolijke gebeurtenissen niet zomaar geruisloos gaat laten passeren.

Ook de breuk tussen Frank en Simonne krijgt gegarandeerd nog een staartje, want Simonne is opnieuw in het land. Veel drama, liefde en spanning dus. 24 juni wordt eentje om met stip in de agenda te zetten!

Meer nieuws

Meer nieuws

.