Producer van Thuis stelt alle fans gerust tijdens deze nieuwe lockdown: "Gaat nu nog vlotter"

door: PMN
Thuis - Dieter
Afbeelding bron: Eén

De fans van Thuis vragen zich af op de opnames tijdens deze nieuwe lockdown niet in het gedrang komen? Producer Hans Roggen heeft goed nieuws te melden.

“Wij zijn sinds dag één van de hervatting van de opnames van Thuis heel streng geweest voor onszelf. We hebben direct geanticipeerd op een mogelijke tweede of derde golf, die er waarschijnlijk wel zal aankomen”, vertelt Hans Roggen, producer van Thuis, aan Showbizz24.

“Op die manier kunnen we altijd blijven doordraaien zolang we natuurlijk mogen blijven werken. Ook onze scenario’s zijn ondertussen afgestemd op de maatregelen.” 

“Door de ervaring die we ondertussen hebben opgebouwd hebben we nog wat zaken kunnen verfijnen door goed af te spreken wie wat doet rond bijvoorbeeld de ontsmettingsroutine. De machine van Thuis draait daardoor nu nog vlotter dan in juni toen we net waren opgestart.”

"Staan nog een klein beetje achter op normaal schema"

“De kerstbomen zijn al op stal bij ons en eerdaags komen de valentijn hartjes boven. We lopen nog een klein beetje achter op ons normale schema, maar dat gaan we nog inhalen. Dus februari zien wij al opduiken in onze scenario’s.”

Tags