Thuis Oude bekende gaat voor ophef zorgen in ‘Thuis’: “Moeten nog wat rekeningen vereffend worden”
PMN
Oude bekende gaat voor ophef zorgen in ‘Thuis’: “Moeten nog wat rekeningen vereffend worden”
Foto: Thuis

Er keert een oude bekende terug in ‘Thuis’. Zo maakt Nina weer haar intrede.

Nina is de kleindochter van Leo. Die rol werd tien jaar geleden gespeeld door Clara Cleymans. Ze heeft geen fraai palmares.

Nina dreef Femke en Peter uit elkaar. Nadien roofde ze samen met haar moeder zijn bankrekening en vertrokken ze, maar dus niet voorgoed.

De rol van Nina zal nu gespeeld worden door Daisy Van Praet. “Nina rijt heel wat oude wonden open”, verklapt de actrice in ‘Het Laatste Nieuws’.

“Er moeten nog wat rekeningen vereffend worden. Bovendien brengt ze een donker geheim mee, wat voor enkele personages verregaande gevolgen zal hebben."

Liefdesrivaal voor Lowie

Een andere nieuwkomer is Jef, een rol gespeeld door de 25-jarige Elias Bosmans. Hij wordt de nieuwe liefdesrivaal van Lowie.

Jef wordt de nieuwe vriend van Viv, een rol gespeeld door Lynn Van den Broeck. “Door de coronaregels mogen Lynn en ik elkaar op de set niet kussen of aanraken", zegt Elias. 

"Zelfs wanneer we onze prille verliefdheid moeten spelen, houden we steeds anderhalve meter afstand. Dankzij de juiste regie en camerastanden zal de kijker dat echter niet als een beperking ervaren. En wij op de set evenmin. (lacht)" 

Meer nieuws

Meer nieuws

.