Thuis Nieuw 'Thuis'-personage doet meteen stof opwaaien: 'Van deze populaire reeks kan je actrice kennen'
COS
Nieuw 'Thuis'-personage doet meteen stof opwaaien: 'Van deze populaire reeks kan je actrice kennen'
Foto: VRT NU

Voor Harry (Stan Van Samang) was het vrijdag schrikken in 'Thuis'. Hij treft plots Anouk (Maike Boerdam) aan in Bar Madam. Die waande hij al jaren dood.

Thilly spreekt als Anna af met Sonia. Thilly heeft immers vragen over Anouk. "Wat voor spelletje ben jij eigenlijk aan het spelen?", klinkt het bij 'Sonia' voor Harry binnenwandelt: "Anouk?"

Harry was er jarenlang van overtuigd dat Anouk (Maike Boerdam), die hij samen met Chris (Danny Timmermans) had ontmoet in Thailand, dood was door zijn toedoen. Nu lijkt het erop dat Chris hem dat alleen maar wou doen geloven.

Kijkers beginnen al volop na te denken over hoe de vork in de steel zit. "Volgens mij hebben Chris en Anouk een zakelijke relatie en hebben ze Harry om de tuin geleid met als doel drugs in België te kunnen verdelen. De zogezegde dood was een chantagemiddel", stelt een kijker voor.

Maar er lijkt toch wat anders aan de hand, want Anouk lijkt Harry in de afleveringen van volgende week niet te herkennen. "Vanwaar zou ik je moeten kennen dan?", vraagt ze aan Harry.

Wij kunnen Maike Boerdam alvast wel kennen. De Nederlandse actrice speelde immers jarenlang de rol van Betsy in het populaire Studio 100-programma 'Big & Betsy'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.