Thuis Nieuw drama op komst in 'Thuis': 'Makers nemen drastisch standpunt in'
COS
Nieuw drama op komst in 'Thuis': 'Makers nemen drastisch standpunt in'
Foto: Eén

Kijkers van 'Thuis' lijken zich klaar te mogen maken voor een nieuw drama. Er dreigt opnieuw een dode te zullen vallen in de Eén-reeks.

In de recente seizoenen vielen verschillende doden te betreuren. Zo overleed Leo aan een hartaanval en beviel Christine van sterrenkindje Finn. Tania werd dan weer vergiftigd en Robrecht viel van de trap op de universiteit.

Ook in het 28ste seizoen vielen er al twee doden: Kobe stierf na een fataal auto-ongeluk en drugdealer Chris overleed in het buitenland. Er lijkt nu al een derde dode te zullen vallen.

Elke (Ellen Van Poel), de moeder van Joren (Mathieu Carpentier), ligt met een levercirrose in het ziekenhuis. Het gaat absoluut niet goed met haar. Veel drama dus voor de 'Thuis'-kijkers, die er volgens de makers van de reeks zélf om vragen.

"Het verteltempo ligt al een hele poos een pak hoger dan enkele jaren geleden", zegt een van de makers in TV Familie. "We willen elke dag in onze aflevering boeiende verhalen vertellen. Er moet dus veel gebeuren. En dat zal zo blijven", klinkt het resoluut.

Meer nieuws

Meer nieuws

.