Thuis Nagelbijten voor 'Thuis'-fans na bloedstollende aflevering: 'Zo loopt het af na politie-inval'
COS
Nagelbijten voor 'Thuis'-fans na bloedstollende aflevering: 'Zo loopt het af na politie-inval'
Foto: VRT MAX

'Thuis' leek op woensdag 8 november plots veel weg te hebben van een seizoensfinale. Er werden schoten gelost.

Thilly (Lauren Müller) vindt een foto van Maité (Sara Gracia Santacreu) met haar vader Chris (Danny Timmermans) en stuurt die en een foto van een brief naar Tim. Er wordt een team naar Bar Madam gestuurd.

"Al die tijd dat ik het voor je opnam... Dat was je fucking vader, de moordenaar van mijn man. Hoe achterlijk ben ik eigenlijk?", klinkt het bij Thilly. Maithé haalt een wapen boven en richt het op Thilly, die zichzelf moet vastmaken met handboeien.

Ze maakt zichzelf niet vast en raakt verwikkeld in een gevecht met Maité. Thilly krijgt een paar rake klappen in het gezicht. Maité slaat Thilly's hoofd ook enkele keren tegen de grond voor Tim en het team arriveren. Ten slotte horen we twee schoten.

Maité in 'Thuis'
VRT MAX

"Zijn ze zeker dat nu niet de seizoensfinale is? Jezus, wat was dat?", klinkt het op sociale media. "Wat een spannende en vooral bangelijke aflevering", lezen we nog. "Wat een spanning. Precies een seizoensfinale. Alleen moeten we nu geen twee maanden wachten op 't vervolg."

"Op een zeker moment heb ik met mijn ogen toe gezeten en op het puntje van mijn stoel. Zowel Thilly als Maité zullen het overleefd hebben, maar wat dan? Op naar het vervolg. Spannend als nooit tevoren", lezen we nog.

Pas vanavond komen we te weten of er iemand door een kogel geraakt is. Dat er niemand ter plekke overleden is, weten we wel al. "Hoe is het met Thilly en Maithé", horen we Viv kort na het schietincident in de preview vragen aan Tim.

Als we in de tv-gids kijken, dan lijkt Maité nog te leven. Vrijdag lezen we immers dat Maité Judith om een gunst vraagt. Fans voorspellen dat er ontdekt zal worden dat Maité nooit zwanger was. Ze zal Judith vragen haar geheim te bewaren. Van Thilly's naam is er in de tv-gids geen spoor meer. Als dat maar goedkomt!

Meer nieuws

Meer nieuws

.