Thuis Na ‘Familie’ dreigt er ook daar een grote ontslagronde in ‘Thuis’: Vijf acteurs moeten vrezen voor hun baan
PMN

Wie tegenwoordig acteert in een soap, is niet meer zeker van zijn toekomst. Na een ontslagronde in ‘Familie’ dreigt er nu één in ‘Thuis’.

De fans trekken al langer aan de alarmbel. Ze vrezen dat er heel wat personages gaan verdwijnen.

Jorens moeder (Ellen Van Poel) en Paulien (Tina Maerevoet) zijn al verdwenen. Vorige week was er dan Thilly (Lauren Müller) die op wereldreis vertrok. Dokter Nora (Amara Reta) en Waldek (Bart Van Avermaet) willen naar Zwitserland verhuizen. Lowie (Mathias Vergels) is aan het herbronnen bij zijn nicht Kaat.

En dan is er nog Jorens oma Veerle (Karin Tanghe) die Alzheimer heeft. Ook die verhaallijn is eindig. Twee acteurs hebben hun ontslag dus al gekregen en mogelijk volgen er nog vijf. Dat zouden in totaal zeven acteurs zijn die we niet meer terug zien.

Heeft het er mee te maken dat ‘Thuis’ nu gemaakt wordt door ‘Eyeworks’ en zij aansturen op die ontslagen? “Dat gerucht kan ik met klem ontkennen”, reageert producer Hans Roggen in Dag Allemaal.

Al wil hij niet bevestigen dat die vijf acteurs niet moeten vrezen voor hun baan. “De verhaallijnen die je nu ziet op tv en in de nabije toekomst zijn al lang geleden bedacht door onze scenaristen en opgenomen”, wil Roggen nog kwijt. “Wie dergelijke linken ziet, spreekt zonder de feiten te kennen.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.