Thuis Na enorm spannende seizoensfinale van 'Thuis': Mathias Vergels verklapt het al over Tamara en de baby
COS
Na enorm spannende seizoensfinale van 'Thuis': Mathias Vergels verklapt het al over Tamara en de baby
Foto: VRT

Mathias Vergels kennen we als zanger en als acteur in 'Thuis'. Mathias speelt al elf jaar lang de rol van Lowie Bomans en denkt nog lang niet aan ophouden.

Op 1 augustus werden heel wat 'Thuis'-acteurs opnieuw op de set verwacht. Ook Mathias Vergels moest een paar scènes voor het komende seizoen inblikken. Voor Mathias was het heel fijn om iedereen terug te zien.

"Ik had een scène met Nawfel. Dat is de man die Adil speelt en dat is altijd een superfijn weerzien. Echt leuk", vertelt Mathias op MNM. Hij is ook naast de set goed bevriend met veel van z'n collega's. Met tegenspeelster Lynn Van den Broeck is hij intussen zelfs verloofd.

In de seizoensfinale van 'Thuis' was het nagelbijten voor 'Lowieke'. Wanneer MNM-dj Anke Goergen Mathias daarop wijst, valt hij een beetje uit de lucht.

(Lees verder onder de Instagram-post.)

"Dat is het probleem: ik word altijd uitgenodigd om te praten over 'Thuis', maar ik ben niet helemaal mee. Ik weet wel wat ik zelf moet spelen, maar ik weet niet wat ervan op tv is of is geweest."

Of het goedkomt na de zwangerschapsvergiftiging van Tamara? "Dat weten de mensen nu niet waarschijnlijk. Iedereen vraagt zo'n dingen, maar ten eerste mag ik er niks van zeggen", zegt Mathias.

"En maar goed ook, want ik weet niet wat er allemaal al is geweest en wat niet. Da's altijd een beetje moeilijk", zegt hij. Al wil hij wel één spoiler delen. "Ik weet wel wat ik vandaag heb gespeeld en vandaag was Lowie vrolijk, dus dat zal allemaal wel goedkomen, zeker?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.