Thuis Mathias Vergels doet opvallende uitspraak over spraakmakende verhaallijn van Lowie in 'Thuis'
COS
Mathias Vergels doet opvallende uitspraak over spraakmakende verhaallijn van Lowie in 'Thuis'
Foto: VRT

Lowie Bomans wil in 'Thuis' graag vader worden. Als alleenstaande man blijkt het niet makkelijk om die droom in vervulling te doen gaan.

'Thuis'-acteur Mathias Vergels kwam woensdagavond in een Instagram Live van Conner Rousseau over draagmoederschap vertellen over de obstakels waarmee Lowie te maken krijgt.

Als alleenstaande man kan Lowie moeilijk aan een kind raken. "Dat is wat de makers van 'Thuis' proberen aan te kaarten", vertelt Mathias aan zijn 'The Masked Singer'-collega.

De makers hebben wel lang nagedacht of ze het probleem zouden aankaarten. "Ze wisten niet of dat iets was wat leefde bij mensen, maar als ik zie hoeveel mensen daarop reageren op mijn sociale kanalen.

"Dat is eigenlijk het eerste thema dat zo hard leeft. Ik verschiet daar zelf een beetje van. Door het te mogen spelen, merk je dat dat effectief heel moeilijk is om dat als alleenstaande man te bereiken."

Hoe gaat het aflopen voor Lowie Bomans? "Ik ga een heel cliché antwoord geven, maar ik mag dat niet zeggen. Maar het gaat wel zot worden", belooft Mathias.

Meer nieuws

Meer nieuws

.