Thuis Marleen Merckx doet 'Thuis'-fans juichen: 'Keert dit personage eindelijk terug?'
COS

'Thuis'-kijkers moesten de afgelopen jaren van verschillende personages afscheid nemen. Ook Kaat (Leen Dendievel) vertrok in 2019 uit de reeks.

In 2016 maakte Leen Dendievel haar intrede in 'Thuis' als Kaat Bomans, de transgenderdochter van Frank Bomans en Simonne Backx. Drie jaar later, in 2019, besloot Kaat te gaan reizen, op zoek naar het geluk, en verdween ze uit de soap.

Op Instagram deelt Marleen Merckx nu een erg opvallende foto. We zien Marleen poseren naast Christophe Haddad (Bob), Mathias Vergels (Lowie) en... Leen Dendievel. "En daar kregen wij plots bezoek! Ons Kaat! Ons Leen! Het blijft een schoon madam hé!", schrijft Marleen bij de foto.

"Dat zal nog niet zijn zo'n schoon madam! Ik mis ze nog steeds in 'Thuis'", geeft iemand toe. "Komt ze terug?", klinkt het ook meteen hoopvol in de reacties. "Laat haar maar terugkomen en heel snel!", reageert een fan. "Oh, komt Kaat even terug? Zo tof. Echt een toffe madam, Leen Dendievel."

"Ik mis Kaat heel erg in 'Thuis'. Dat ze een tijdje terugkomt, zodat de plooien glad te strijken tussen Simonne en Frank. En dat alles goed komt", stelt een fan voor. Of Leen daadwerkelijk terugkeert, lijkt niet waarschijnlijk. Ze zou nochtans erg welkom zijn aan alle reacties te zien.

https://www.instagram.com/p/CevqjNwKW4p/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.