Interview Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels verrast door wat hun gasten vinden van hun B&B
WVDS
Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels verrast door wat hun gasten vinden van hun B&B

Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels hebben samen een oude bakkerij gerenoveerd tot een topklasse B&B in Sint-Genesius-Rode. Hun gasten zijn allemaal superenthousiast over de oase van rust die het koppel gecreëerd heeft.

“Onze B&B is sinds februari af en zijn wij alleen open in het weekend omdat wij in de week nog werken. We wilden echt eens iets ander uitproberen. We zijn wel heel fier op ons project”, zegt Lynn over hun B&B aan Showbizz24.

En de B&B draait goed. “Sinds februari heeft de B&B buiten één weekend, toen we op vakantie waren, altijd al vol gezeten. Dat is superfijn. We hebben een heel specifiek concept. Het is één kamer met sauna en jacuzzi aan.” 

“Gasten zeggen ons soms:’ dat is hier een heel verdieping die wij tot onze beschikking hebben’. De kamer is heel groot met een bed en bad. Door een grote raam kan je naar buiten kijken. En buiten staat er dan een jacuzzi en sauna. Het is de bedoeling dat je met twee in alle rust kan komen genieten.”

Lynn en Mathias zijn wel verrast door hoe hun gasten de B&B beleven. “Wij dachten er gaan veel mensen komen om te genieten van de streek, maar veel mensen komen binnen in onze B&B en komen niet meer uit de kamer tot ze terug uitchecken.” 

“Het is een kleine oase van rust die we hier gecreëerd hebben. Mensen gaan ‘s avonds iets eten in het centrum of we maken hapjes voor hen.”

“Het is echt mooi geworden en het is fijn om te zien dat mensen die hier komen hetzelfde voelen.” In hun gastenboek staan alleen nog maar lieve en lovende woorden. “We zijn er enorm trots op”, besluit Lynn.

Bekijk het gesprek over de B&B van Lynn en Mathias in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.