Thuis Leegloop bij 'Thuis' omwille van besparingen? Producer Hans Roggen reageert
COS
Leegloop bij 'Thuis' omwille van besparingen? Producer Hans Roggen reageert
Foto: VRT

In 'Thuis' namen we onlangs afscheid van Paulien (Tina Maerevoet). Fans zouden de komende tijd weleens opnieuw afscheid moeten nemen en misschien zelfs meer dan één keer.

Thilly, Lowie, Veerle, Nora en Waldek: ze lijken allemaal af te stevenen op een exit uit 'Thuis'. Veel fans vrezen voor een leegloop van hun favoriete soap. Maar verdwijnen die personages echt definitief of keren ze terug na hun omzwervingen gewoon terug?

Veel kan 'Thuis'-producer Hans Roggen daar natuurlijk niet over kwijt "Ik wil niks spoilen en eender welk antwoord dat ik geef, zou dat wel doen", zegt hij in TV Familie. "Wie dus wil weten wat er met welk personage precies gaat gebeuren, moet blijven kijken."

Op fanfora wordt ook gespeculeerd over de reden van de mogelijke leegloop. Zo wordt er gedacht dat de cast van 'Thuis' uitgedund wordt om de serie goedkoper te maken voor het nieuwe productiehuis. Sinds 1 januari wordt het programma immers niet meer door VRT, maar door Eyeworks geproduceerd.

"Dat kan ik heel makkelijk en met klem ontkennen", zegt Hans. "Het productiehuis is op geen enkele manier betrokken bij de verhalen die de kijkers nu en in de nabije toekomst op tv zien. Die verhalen zijn al lang geleden bedacht, geschreven en opgenomen. Wie daar dergelijke linken ziet, spreekt zonder de feiten te kennen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.