Thuis Kijkers van 'Thuis' zien het mislopen: "Het einde is in zicht"
COS
Kijkers van 'Thuis' zien het mislopen: "Het einde is in zicht"
Foto: VRT

Dinsdag vond er een aartsmoeilijk gesprek plaats tussen Viv en Lowie. Er moest Viv iets van het hart: ze wil geen kinderen.

"Ik heb altijd voor mijn mama moeten zorgen en ik wil dat niet meer. Ik wil geen kinderen. Ik wil dat nu niet. Ik wil dat nooit. Als jij je geen leven kan voorstellen zonder kinderen, dan denk ik niet dat wij een toekomst hebben samen", klonk het bij Viv (Lynn Van den Broeck)

De onthulling van Viv lokt uiteenlopende reacties uit. Maar er is vooral begrip. "Vind het echt een mooie verhaallijn. Niet iedereen wil kinderen. Het is mooi om het taboe te doorbreken", klinkt het. "Goed gedaan. Hem geen valse hoop geven", lezen we nog op Facebook.

We zagen duidelijk dat Lowie (Mathias Vergels) het enorm moeilijk had met Vivs besluit. In relaties moet je compromissen sluiten, maar Lowie zal zijn kinderwens volledig moeten opbergen als hij bij Viv wil blijven. "Dat gaat nog moeilijk worden", meent een kijker.

Volgens enkele kijkers is dan ook duidelijk dat de toekomst er niet rooskleurig uitziet voor het koppel. "Einde in zicht voor Lowie en Viv", concludeert een kijker. "Weer een mooi koppel dat ze uiteen gaan trekken. Goed bezig, 'Thuis'", klinkt het teleurgesteld.

Meer nieuws

Meer nieuws

.