Kijkers van 'Thuis' hebben erg verdeelde meningen over actrice: "Mag er voor mijn part uit geschreven worden"

door: LHX
Thuis
Afbeelding bron: VRT
Thuis - Silke
Afbeelding bron: Eén

De kijkers van 'Thuis' schrikken er niet voor terug om hun ongezouten mening over de verhaallijnen en de acteurs te ventileren op sociale media. Deze week wordt er heel wat geschreven over de rol van Silke.

In 'Thuis' loopt de spanning serieus op. Het lijkt erop dat Silke helemaal klaar is om voor haar doel te gaan: Dries. Daar zijn niet alle kijkers blij mee. "Trut", wordt ze genoemd op sociale media. "Dat ze Dries met rust laat. Judith verdient beter, ze heeft al genoeg miserie gehad met die venten."

Niet alleen op de verhaallijn, maar ook op de actrice die Silke vertolkt, Ivana Noa Batchvarov, komt er heel wat commentaar. "Ik vind dat ze te 'gemaakt' acteert", klinkt het onder meer. "Ik zie haar niet graag spelen." "Ze mag er voor mijn part uit geschreven worden."

Toch zijn er ook een hoop kijkers die het daar niet mee eens zijn. "De passie spatte ervan af bij Silke! Topactrice!", wordt er ook geschreven. "Ik zie haar zo graag spelen!" "Goed dat Silke opnieuw wat betekenis krijgt in de serie."

Tags Thuis