Kijkers van 'Thuis' erg teleurgesteld na eerste aflevering: "Twijfel of ik nog verder zal kijken"
LHX
Kijkers van 'Thuis' erg teleurgesteld na eerste aflevering: "Twijfel of ik nog verder zal kijken"
Foto: VRT

Na twee maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'Thuis' van start gegaan. De eerste aflevering wordt alvast op gemengde gevoelens onthaald.

In juni bleef de 'Thuis'-kijker achter met heel wat vragen, maar op de meeste is nu eindelijk een antwoord gekomen. "Goeie start. Aan de ene kant geruststelling over Tamara, aan de andere kant gelukkig nog niet alle vragen beantwoord, zodat we nog wat te speculeren hebben", reageert een kijker op sociale media. "Heeft Dieter Maité laten lopen? Is ze écht zwanger, en zo ja, van hem of toch van iemand anders?"

Niet iedereen deelt die mening. Er zijn ook heel wat teleurgestelde reacties. "Ik had er meer van verwacht", wordt er onder meer geschreven. "Beetje flauw eerlijk gezegd." "Ik vond het over de hele lijn maar saai. Normaal gezien zet de eerste aflevering verder waar ze mee gestopt zijn. Nu is het voor mij allemaal afgeblokt."

"Eigenlijk zijn we niet veel wijzer geworden. Geen nieuwe aflevering, maar een herhaling", klinkt het ook. "Ik had van Marianne iets meer verwacht, waar gaat die verhaallijn nu weer naartoe?" "Ik vond het oersaai, onsamenhangend en twijfel of ik nog verder zal kijken."

Er zijn daarnaast ook enkele kijkers die het opnemen voor de scenaristen. "Sommige mensen hebben geen geduld. Gisteren was nog maar de eerste aflevering", klaagt iemand. "Je moet ze ook de kans geven om een verhaal op te bouwen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.