Thuis Katrien De Becker overdonderd na wat gebeurde bij 'Thuis'-exit: "Was daar kapot van en heb echt gehuild"
COS
Katrien De Becker overdonderd na wat gebeurde bij 'Thuis'-exit: "Was daar kapot van en heb echt gehuild"
Foto: VRT NU

Niet iemand op de vrijgezellen van Tamara, wel Tania dronk van het foute iced-teaflesje. Aan het begin van de aflevering van vrijdag zakt Tania in elkaar. Aan het einde van de aflevering moeten we al afscheid nemen.

Van een plottwist gesproken in 'Thuis'. Het flesje iced-tea waarin crystal meth zat is bij Tania terechtgekomen en het heeft haar het leven gekost. Ze overleed in het ziekenhuis aan een hartstilstand. 

Na vier jaar verdwijnt Katrien De Becker zo uit 'Thuis'. En dat is niet haar beslissing geweest. Voor haar mocht haar 'Thuis'-avontuur nog heel lang duren. Dat ze eind september te horen kreeg dat het zou stoppen, dat deed pijn.

Twee maanden geleden vond Katriens laatste draaidag plaats. Haar collega's verrasten haar; Christophe Haddad met een tekening, Mathias Vergels met een afscheidsbrief. "Die heb ik wel pas later bekeken, ik wist dat ik zou crashen als ik hem toen al zou lezen", zegt Katrien bij HLN.

Verder dacht Katrien niet veel collega's te zullen zien. Maar na haar laatste scène stond opeens bijna heel de cast, ook zij die er die dag niet moesten zijn. "An Vanderstighelen gaf een mooie afscheidsspeech en Marleen Merckx had een taart gebakken. Zo overdonderend, ik was er kapot van en heb echt gehuild."

Meer nieuws

Meer nieuws

.