Thuis Hoe loopt het af voor Tamara na seizoensfinale? 'Thuis'-actrice Tine Priem verklapt het per ongeluk zelf al
COS
Hoe loopt het af voor Tamara na seizoensfinale? 'Thuis'-actrice Tine Priem verklapt het per ongeluk zelf al
Foto: VRT

Op 30 juni werden 'Thuis'-fans de zomer ingestuurd met een heleboel vragen. De seizoensfinale was opnieuw een nagelbijter van formaat.

Over exact één maand krijgen 'Thuis'-fans antwoorden op alle vragen waarmee ze na de spannende seizoensfinale achterbleven. Een van de meest prangende vragen is natuurlijk: hoe loopt het af met Tamara (Tine Priem) en de baby?

Tamara besloot afgelopen seizoen draagmoeder te worden van het kindje van Lowie (Mathias Vergels) en de intussen overleden Paulien (Tina Maerevoet). De laatste weken werd Tamara steeds vaker onwel. In de seizoensfinale kregen we te horen waarom.

Tamara liep een zwangerschapsvergiftiging op. 'Komt het wel goed met de baby?' en 'Zal Tamara de bevalling overleven?' klonk het meteen. Daar lijken we nu al uitsluitsel over te hebben.

That's a wrap

Zo vertelde Mathias Vergels deze week bij MNM dat hij deze week scènes heeft ingeblikt voor oktober en dat zijn personage blij was. Hij mag natuurlijk niets bevestigen, maar daaruit kunnen we misschien wel afleiden dat het goedkomt met de baby.

Maar wat met Tamara? Daar heeft ze zelf een antwoord op gegeven via sociale media. Christophe Haddad, die Bob speelt, deelde foto's van recente opnames, die Tamara op haar beurt ook deelde.

"Op set met deze lieverds", klinkt het bij een foto van het tv-koppel bij een jongetje dat in de huid van Leo zal kruipen. "That's a wrap", schrijft Tamara zelf bij een andere foto, met Christophe en het jongetje in de verte. We kijken alvast uit naar 4 september!

Tine Priem als Tamara in 'Thuis' met Christophe Haddad
Instagram @tinepriem

Meer nieuws

Meer nieuws

.