Het gaat niet goed met 'Thuis'-acteur Mathias Vergels: Dit is er aan de hand

door: COS
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Mathias Vergels kennen we vooral als Lowie uit ' Thuis'. Hij combineert zijn job bij ' Thuis' met een muziekcarrière én opent binnenkort een B&B met zijn vriendin Lynn Van den Broeck.

Mathias Vergels lijkt te veel hooi op z'n vork te hebben genomen. Tot eind augustus moet hij op doktersvoorschrift een verplichte rustpauze inlassen. Dat vertelt zijn manager Bob Savenberg in Het Laatste Nieuws.

"De voorbije maanden waren pittig en hebben ingehakt op het lichaam van Mathias. De medische klachten die hij heeft, moeten verzorgd worden. Voor een vlot en voorspoedig herstel volgen we het advies van de dokter", klinkt het bij Bob in de krant.

Luide knal

Op sociale media laat Mathias nu weten wat er aan de hand is. "Het is niet levensbedreigend. Ik ben fysiek helemaal in orde, maar het betreft mijn oren", vertelt hij op Instagram Stories. Tijdens een repetitie kreeg Mathias een luide knal te horen via zijn in-ears.

"Ik hoor dus niet goed en het is heel moeilijk om te zingen. Ik heb ook een constante toon. We hebben dan samen beslist om niet te spelen deze zomer. Hopelijk is het tegen september opgelost", aldus Mathias.

Mathias Vergels legt uit wat er aan de hand is
Afbeelding bron: Instagram @mathiasvergels