Thuis Grote paniek bij fans van 'Thuis': 'Dit geliefde personage zal afscheid nemen'
COS
Grote paniek bij fans van 'Thuis': 'Dit geliefde personage zal afscheid nemen'
Foto: VRT

Fans van 'Thuis' moesten onlangs afscheid nemen van Paulien (Tina Maerevoet). Het lijkt erop dat de kijkers nog een paar keer afscheid zullen moeten nemen.

Het gonst al een tijdje van de geruchten over 'Thuis'. Veel fans zijn ervan overtuigd dat ze binnenkort van verschillende gezichten - al dan niet definitief - afscheid moeten nemen.

"Heel grote leegloop bij 'Thuis'. Plots vertrekt iedereen op reis. Waldek, Nora, Thilly, Judith, Dries, Ilias en Harry. Maar wie zal ooit nog terugkeren?", klinkt het op Facebook. "Duidelijk grote leegloop op komst... Nora, Waldek, Thilly... om te beginnen."

"Ze hebben duidelijk nog kijkers teveel. Alle goede acteurs gaan eruit. Benieuwd wat er nog gaat overschieten", klinkt het verontwaardigd. "Zo kleden ze langzaamaan de hele serie uit. Alle vertrouwde gezichten verdwijnen." En:  "Hoe gaat dit nog leuk blijven om naar te kijken?"

Vooral het gerucht dat Waldek (Bart Van Avermaet) zou vertrekken, zorgt voor paniek. "Waarom zegt iedereen dat Waldek vertrekt?" "Zo'n topacteur" en "Waldek mag echt niet weg" lezen we nog. "Nu hoop ik echt dat Waldek blijft. Het is zo duidelijk dat hij en Rosa nog gevoelens hebben voor elkaar."

Meer nieuws

Meer nieuws

.