Thuis Geert Hunaerts over moeilijkheden op set van 'Thuis': "Niet lang meer uit te houden"
PMN
Geert Hunaerts over moeilijkheden op set van 'Thuis': "Niet lang meer uit te houden"
Foto: Eén

Geert Hunaerts is het allemaal wat beu aan het worden. Hij heeft het dan over de huidige gang van zaken op de set van 'Thuis'. Geert speelt er de rol van Peter.

Door de coronamaatregelen die er gelden op de set van Thuis mogen de acteurs elkaar niet meer aanraken op de set. Aangezien je tijdens het acteren ook heel regelmatig lichamelijk contact maakt met je tegenspeler is dat voor de acteurs heel vervelend.

“Zoals het er nu aan toegaat, zonder enig fysiek contact, dat is echt niet heel lang meer uit te houden”, vertelt hij aan Primo. “Dat gaat volledig tegen de essentie van onze job in”.

Geert is de hele situatie beu. "Het is allemaal wat emotielozer. Soms ga ik na een hele dag opnames te hebben gehad naar huis zonder dat ik eigenlijk iemand heb gesproken. Behalve dan in mijn scènes natuurlijk.”

Geert hoopt dat er snel beterschap zal komen en dat de regeltjes langzaam aan zullen verdwijnen. Zo kan hij op z'n minst toch nog eens Vanya Wellens eens goed vastpakken, die de rol van Femke speelt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.