Thuis Fans van 'Thuis' hebben erg opmerkelijke reacties klaar: "Zit er nu zeker niet meer in"
COS
Fans van 'Thuis' hebben erg opmerkelijke reacties klaar: "Zit er nu zeker niet meer in"
Foto: Eén

Drama in 'Thuis', Peter eist het volledige hoederecht over Vic. Hij wil niet dat zijn zoontje opgroeit in een gewelddadige omgeving. Femke is de wanhoop nabij.

De opvallende beslissing van Peter lokt heel wat opvallende reacties uit bij de kijkers van 'Thuis'. Veel kijkers vinden het Femkes "eigen fout". "Femke krijgt wat ze verdient", vindt iemand op Facebook. "Je kan hem geen ongelijk geven", lezen we nog.

"Het is haar eigen schuld. Had zo gehoopt op een verzoening tussen die twee... dat zit er nu zeker niet meer in", merkt iemand op. "Ja, dat komt ervan", klinkt het verder.

Anderzijds vinden veel kijkers het erg sneu. "Wat ze heeft gedaan, is niet oké, maar dat kind erbij betrekken... dat gaat er bij mij niet in", reageert iemand. "Het zijn toch altijd de kinderen die de dupe zijn van de stomme streken van volwassenen."

"Kind inzetten in de strijd is zo laag. Een kind heeft beide ouders nodig en heeft hier al helemaal niet om gevraagd", zegt een andere kijker. "Arme Vic! Volwassenen in crisis denken alleen maar aan wraak. Vecht het uit, maar niet ten koste van de kinderen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.