Thuis Er is nieuws over het nieuwe seizoen van 'Thuis' dat fans niet graag zullen horen
COS
Er is nieuws over het nieuwe seizoen van 'Thuis' dat fans niet graag zullen horen
Foto: VRT

Al sinds 1995 is 'Thuis' elke weekdag op VRT 1 te zien. Afgelopen jaar werd de soap overgedragen aan een extern productiehuis.

Op vrijdag 30 juni namen we afscheid van onze favoriete 'Thuis'-gezichten. De seizoensfinale was er weer eentje vol spanning en suspense. Kijkers bleven weer met heel wat vragen achter. Wie zal de finale overleven en wie niet.

Fans hoopten op maandag 28 augustus een antwoord op al hun vragen te krijgen. Velen gingen er immers vanuit dat 29ste seizoen van 'Thuis' op die dag van start zou gaan bij VRT 1. Maar dat blijkt niet het geval.

Een nieuwgierige kijker vroeg VRT wanneer we 'Thuis' weer mogen verwachten. "Zoals het momenteel staat ingepland, hervatten de uitzendingen van 'Thuis' op 4 september", klinkt het in een reactie van VRT.

Fans van 'Familie' hebben meer geluk. Het 33ste seizoen van het VTM-programma staat wel gepland vanaf maandag 28 augustus. 'Thuis'-fans zullen dus een weekje langer moeten wachten.

"Verdorie", klinkt het op fanfora.  Al lijken de meeste fans dat toch niet zo erg te vinden. "Het is wat het is", reageert iemand. Op zondag 3 september zouden we normaal de seizoensfinale nog eens kunnen herbekijken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.