Dit gaan de fans van ‘Thuis’ niet graag horen: “Geen plannen meer met dit personage”

door: PMN
Lexi
Afbeelding bron: Thuis

De fans van ‘Thuis’ gaan het niet graag horen. Er verdwijnt een populair personage uit de reeks.

In de aflevering van maandagavond zagen we hoe Olivia haar koffers pakt en naar Amerika vertrekt. Het is meteen ook het einde van Moora Vander Veken bij ‘Thuis’.

“Olivia is niet gestorven, dus alles blijft nog mogelijk, maar op dit moment hebben wij geen plannen meer om dat personage nog in ‘Thuis’ te laten opduiken”, zegt ‘Thuis’-producer Hans Roggen aan Het Laatste Nieuws. 

“Moora nam eerder al een jaar loopbaanonderbreking en was aanvankelijk van plan om daarna weer te keren naar de set. Maar dat sabbatjaar waarin ze acteercursussen in Londen en New York volgde en de tijd nam om de wereld te ontdekken, heeft haar andere dromen voor de toekomst gegeven.”

"Alle begrip voor Oliva haar besluit"

“Enkele maanden geleden liet ze ons weten dat ze het ‘Thuis’-hoofdstuk wilde afsluiten. Wij hadden daar natuurlijk alle begrip voor. In ons verhaal verbleef Olivia al een tijdje in Londen, waar ze als au pair werkte.” 

“Vlak voor de kerstvakantie dook ze plots opnieuw op, waardoor heel wat kijkers dachten dat ze het zou bijleggen met Lowie, die haar had bedrogen. Maar uiteindelijk bleek dat enkel om van iedereen afscheid te kunnen nemen. Definitief.”