Thuis Christine is vandaag in ‘Thuis’ heel duidelijk tegen Adil: “Maak u geen illusie, het zal niet gebeuren”
PMN
Christine is vandaag in ‘Thuis’ heel duidelijk tegen Adil: “Maak u geen illusie, het zal niet gebeuren”
Foto: Eén

Vandaag starten we aan een nieuwe week van Thuis. Er staat opnieuw heel wat te gebeuren.

De zangeres/actrice/presentatrice die de voorbije maanden in de luwte verbleef, mag straks dus weer voluit gaan schitteren. “Dit voelt enorm goed en plezant aan”, zegt Karen Damen. “Ik mag opnieuw gaan zingen en acteren. Precies wat ik heel mijn leven al wil doen en ook doe. Dus, hier zit een enorm tevreden en blije vrouw. Ik zit boordevol energie om er weer volledig in te vliegen.”

“Uiteraard ben ik gelukkig met deze nieuwe start”, verduidelijkt Karen. “Gelukkig heb ik nooit bagger over me gekregen. Ik heb niet echt het gevoel dat ik ben weggeweest. De fans ook niet. Ik heb wél geleerd dat ik mijn agenda onder controle moet houden en moet kunnen genieten van de dingen die op me afkomen.”

“Na het afscheid van K3 en Studio 100, waar alles voor ons werd geregeld, moest ik plots alles alleen doen. Het heeft een hele tijd geduurd voor ik dat onder controle had. En neen, deze nieuwe start voelt niet aan als een revanche. Helemaal niet. Ik heb het gevoel dat de puzzel past, dat alle stukjes op de juiste plaats zijn gevallen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.