Bob en Tamara geven elkaar het ja-woord in 'Thuis' en jij kan erbij zijn!
COS

Binnenkort zullen Bob en Tamara in 'Thuis' in het huwelijksbootje stappen. De makers van de reeks hebben daarover geweldig nieuws voor de fans.

Trouwe 'Thuis'-fans kunnen dat huwelijk meemaken! Op vrijdag zien kijkers hoe Bob en Tamara elkaar het ja-woord geven. Op zondag 29 mei om 15.00 uur wordt een groot (huwelijks)feest georganiseerd, waar Bob en Tamara de ceremonie en hun openingsdans nog eens zullen overdoen voor de fans.

Wat staar er allemaal op het programma? Onder meer een ontdekkingswandeling doorheen de abdijsite van Herkenrode en ontmoetingen met een heleboel 'Thuis'-acteurs: Katrien De Ruysscher, Bram Spooren, Yemi Oduwale, Nawfel Bardad-Daidj en Mathias Vergels.

Daarna spreken Bob en Tamara de huwelijksgeloften opnieuw uit en volgt een openingsdans. Hoe het trouwfeest in de reeks afloopt, zie je ook al, want je krijgt in exclusieve preview de aflevering van maandag 30 mei te zien. Afsluiten doe je met een party, verzorgd door Mathias Vergels en zijn live-band Het Goede Voorbeeld.

Tickets kosten 25 euro en zijn te koop via: https://bobentamaratrouwen.events.vrt.be/selection

Meer nieuws

Meer nieuws

.