Thuis Bob en Lowie zijn razend in Thuis: “Nu heeft ze ons dat weer geflikt”
PMN

Morgen starten we weer aan een nieuwe week van Thuis. En het wordt geen prettige week voor Lowie en Bob.

"Al heel mijn leven is het mijn plan B om begrafenisondernemer te worden. In het zesde middelbaar zat het al in mijn hoofd. Maar dat was buiten mijn ouders gerekend, die het niet helemaal zagen zitten. Ze zeiden terecht dat het een beroep is dat meestal van vader op zoon wordt doorgegeven. Ik ben het wel beginnen doen als studentenjob, en ik heb de opleiding ervoor ook gevolgd”, zegt Michaël Van Droogenbroeck.

"Het begon toen ik zes of zeven jaar was, toen onze buurvrouw stierf. Ik ben met mijn mama naar haar begrafenis geweest. Ik was daar toen echt onder de indruk van wat de begrafenisondernemers deden. Tijdens de opleiding heb ik geleerd dat je op een heel bijzonder moment voor de familie een gids bent in een moeilijke tijd. En ja, stiekem hoop ik dat nog altijd te kunnen doen."

"Ik ben nu 40 en soms denk ik, misschien is het op mijn 45 tijd om dat plan B uit te voeren. Het is altijd in mijn hoofd blijven spelen. Als ik stiekem zou mogen kiezen, zou ik dat nog veel liever doen als job."

Meer nieuws

Meer nieuws

.