Bijzonder emotioneel moment voor 'Thuis'-actrice Marleen Merckx en dochter Britt Das
COS
Bijzonder emotioneel moment voor 'Thuis'-actrice Marleen Merckx en dochter Britt Das
Foto: VRT

Marleen Merckx zien we al jarenlang in 'Thuis'. Enkele maanden geleden dook haar dochter Britt Das plots op in 'Familie' als Jill.

Britt Das is de 25-jarige dochter van Marleen Merckx. Britt was de afgelopen jaren al in verschillende programma's te zien, zoals '22/3: Wij waren daar' en 'Lisa'. Britt studeerde drama aan de LUCA School of Arts en studeerde zopas af in Leuven.

Op Instagram laat Marleen deze week weten dat ze het kot van Britt zijn gaan leeghalen. "Verhuis... Einde van het 'kot'-tijdperk. En met de allerliefste kotmadam. Dank Rachel voor alle goede zorg! Jij bent de allerbeste", schrijft Marleen bij enkele foto's.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marleen Merckx (@marleenmolly)

Het afscheid van Rachel ging gepaard met veel traantjes. "De vogel komt nu even terug naar het nest... Maar niet voor lang", zegt Marleen over haar dochter. Wat vliegt de tijd voorbij, zal Marleen denken wanneer ze naar haar dochter kijkt.

Britt acteert sinds dit jaar in 'Familie'. Ze kruipt in de huid van Jill, een muzikale studente. Samen met Raven (Aaron Blommaert) heeft ze de groep Canned Meat. Aan het einde van het afgelopen seizoen kuste Jill Raven, die een relatie heeft met Louise (Charlotte Sieben).

Meer nieuws

Meer nieuws

.