Thuis Bert Verbeke straks terug in 'Thuis' als Bram? Acteur geeft zelf verrassend antwoord
COS
Bert Verbeke straks terug in 'Thuis' als Bram? Acteur geeft zelf verrassend antwoord
Foto: VTM

Bert Verbeke kennen we tegenwoordig als Gert uit 'Lisa'. Net voor de seizoensfinale bleek Gert zijn broer Jonas te hebben ontvoerd.

Voor Bert Verbeke een vaste rol in telenovelle 'Lisa' beet had, was hij jarenlang te zien in 'Thuis'. Tussen 2009 en 2014 vertolke Bert de rol van Bram Schepers. Na vijf jaar besloot Bert zelf uit de reeks te stappen. Dat is volgend jaar al tien jaar geleden.

Bert heeft naar eigen zeggen nog geen seconde spijt gehad van zijn beslissing om 'Thuis' te verlaten. "Ik vind het als artiest nodig om zulke stappen te zetten", zegt hij in Primo. "Naar welke nieuwe horizonten kan ik nog zoal? Ik hou van uitdagingen."

"Ik ben nu tien jaar weg bij 'Thuis'. Ik deed dat graag, maar het voelde dat ik er best mee ophield. Omdat ik het risico niet wou nemen dat ik het op een dag beu zou zijn. Ik sluit een terugkeer niet uit, maar zeker niet op korte termijn", zegt hij.

De makers van 'Thuis' vroegen Bert al twee keer om terug te keren. "Ik vind dat een groot compliment, maar het is nog te vroeg", vindt hij. "Ik moet eerst nog andere wegen bewandelen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.