Zien 📷 Apollonia Sterckx verklapt al hoe het zal aflopen met Zihame in 'Thuis'
PMN
📷 Apollonia Sterckx verklapt al hoe het zal aflopen met Zihame in 'Thuis'
Foto: Instagram@apollonia_sterckx

Het huidige seizoen van 'Thuis' zit erop. Het is wachten tot september voor het nieuwe seizoen start. Apollonia Sterckx, die de rol van Britney speelt, laat intussen al weten hoe het zal aflopen met Zihame, rol gespeeld door Sofia Zaifri.

In 'Thuis' zagen we hoe Zihame naar haar moeder in Genève vertrokken is. De grote vraag is of ze nog terugkeert? Zihame is de vriendin van Britney, rol gespeeld door Apollonia Sterkcx. En die laatste heeft meer nieuws.

Sofia keert terug niet meer terug in 'Thuis'. Apollonia nam op haar Instagram al afscheid van haar. "Ik ga geen melige speech geven, maar wil toch even zeggen hoe onwijs trots ik ben op jou en dat ik geen betere, beste, grappigste vriendin kon wensen voor Britney", schrijft ze.

"Vanaf dag één heb ik alles meegemaakt en zal altijd je grootste fan blijven!! Mucho loveee (van mij ben je nog niet vanaf hoor ;))." Zo verklapt Apolloni wel per ongeluk dat Zihame dus niet meer terugkeert.

Sofia vertolkte sinds januari 2021 de rol van Zihame Peeters. Ze was de dochter van Harry Peeters (Stan Van Samang). Die laatste is het afgelopen seizoen ook gestorven. Apollonia deelde op haar Instagram enkele mooie foto's van hen samen.

Ze neemt zo op een heel mooie manier afscheid van Sofia. Dat de twee vriendinnen blijven staat vast. Daphne Paelinck, die Christine speelt, reageerde ook al. "Heel mooi", schreef zij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.